ZZP boekhouder Haarlem

zzp boekhouder haarlem

Als je een goede ZZP boekhouder in Haarlem zoekt dan kun je het beste met Voogdad in zee gaan. Ikzelf vind uren met de administratie bezig zijn verloren uren; ik decoreer in die tijd liever een woning of bedrijf, want daar verdien ik mijn geld mee.

zzp boekhouder haarlem

Schilderen en behangen

Bewust blijft mijn bedrijf klein. Vroeger heb ik voor een groot schildersbedrijf gewerkt, ik heb gezien hoe inefficiënt dat ging, ik was ze aan het verdienen voor een heel kantoor. Ik heb dan ook niet lang na hoeven te denken om ZZP’er te worden zonder een hele administratie. Maar een boekhouding hebben is verplicht, maar ik geef daar het minimale aan uit terwijl het wel goed moet zijn. En zo ben ik bij Voogdad terecht gekomen. Ik verlies amper tijd aan de administratie, ik ben dus veel in productie wat de betaalde uren zijn, en toch is alles met de belastingen goed in orde. En omdat het zo goed werkt, verdien ik nu meer als bij dat grote schildersbedrijf waar ik vroeger werkte.