Snelle laptop reparatie Amsterdam

Onlangs heb ik een goede laptop reparatie Amsterdam laten uitvoeren. Op de één of andere manier was het mij gelukt om mijn beeldscherm stuk te laten vallen. Een zeer domme actie van mijzelf, maar daar schiet ik niets mee op. Want op het moment toen ik deze uit mijn handen liet vallen was ik met veel andere dingen bezig. Teveel dingen kan je wel zeggen, want daardoor kon ik mijn computer niet goed meer vast houden. Het is in ieder geval wel een goede les voor mij geweest, want een reparatie kost geld en dat kwam even niet goed uit.

Goedkope laptop reparatie Amsterdam

Mijn computer is mijn alles en deze neem ik overal mee naar toe. Echter had ik er nu niks aan want er zat een flinke barst in het scherm. Hier was ik al mee naar een fysieke winkel gegaan, maar ook weer mee terug gegaan. Wat een prijzen vragen zij hiervoor. Gelukkig kreeg ik de tip om eens via de site van Computersall aan te melden. Eerst heb ik een offerte aangevraagd en het voorstel wat ik kreeg was erg aantrekkelijk. Meteen een afspraak gemaakt om de reparatie uit te voeren. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs is mijn scherm vervangen voor een ander model.