De 3 leukste PC games van nu

Er zijn heel veel verschillende soorten games op het moment. Er zijn ook een heel aantal PC games. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden. Er zijn bijvoorbeeld multiplayer games die je samen met je vrienden kan spelen. Lees hier over de 3 leukste PC games van nu. 

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök

In Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök wordt je geconfronteerd met visioenen van een nieuwe bedreiging en moet EIvor het avontuur aangaan. Je start in een Noordse gevaarlijke wereld vol met ondergrondse smederijen en houden pieken. Je bent een Noordse god en je gaat op zoek om je zoon Baldr te redden. Ga de gevechten aan in het vijandig gebied en maak gebruik van bovenaardse krachten. Ontdek nieuwe vaardigheden van je verslagen vijanden en verander je huid in magma om jezelf te beschermen. Ga jij het avontuur aan?

Avatar Frontiers of Pandora 

Wil jij weer een avontuur aangaan in de wereld van Avatar? Duik in een first person avontuur en beleef een nieuw verhaal. Kruip in de huid van een Na’vi en verken een nieuw deel van de maan Pandora. Vlieg op de rug van je Leonopteryx door de wolken en ga het avontuur aan. Ervaar de wereld en ga op onderzoek uit. 

Rainbow Six Siege

Ga het avontuur aan in de populaire strategy game van Ubisoft. Vorm je eigen team uit een selectie van gespecialiseerde operators. Ze hebben allemaal hun eigen wapens en gadgets. Win de gevechten door hen te leren kennen en je vijanden slim af te zijn. Ontdek nieuwe strategieën en tactieken. Werk samen met je team en ga de avonturen aan.

Ubisoft 

Bekijk de website van ubisoft voor meer informatie over de beste pc games