Een scala aan keuzes

De Ubisoft Store is een platform om games aan te schaffen. Hierbij heb je deze keuze uit zowel racing games als multiplayer games. Deze komen allebei in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld racing en multiplayer games voor de PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S. Deze zijn er in verschillende prijscategorien en verschillende thema’s. Zo is er voor iedere speler wat wilt qua games. Op de website van Ubisoft is de store te vinden en kun je via de zoekbalk vinden wat je wilt. Je kunt ook gewoon door de pagina’s heen scrollen om te zien of er iets interessants tussen zit.

Voorbeelden van keuzes

Als je kijkt naar racing games is er een divers aanbod te vinden. Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een game die veel open wegen heeft. Dan kun je bijvoorbeeld The Crew 2 spelen. Dit is een open wereld racing game waarbij je met andere consoles online kunt spelen. Als je juist iets in de bergen wilt doen, kun je Steep spelen. Deze richt zich op de snowboard wereld. Ook heb je bijvoorbeeld Riders Republic. Deze game vult zich met een enorm multiplayer speelterrein met veel keuzes in hoe je racet. 

Samen spelen in de games

Veel racing games hebben ook de mogelijkheid om in multiplayer te spelen. Mocht je dit willen kun je bij veel games tegen elkaar racen. Ook is het mogelijk om elkaars records te verbreken of bijvoorbeeld challenges te behalen. Steep richt zich op multiplayer door de mogelijkheid om samen van de bergen te snowboarden. Trackmania richt zich op multiplayer doordat je banen kunt creëren en daarbij deze kunt delen zodat je deze banen met je vrienden kunt spelen. In Trials Rising kun je racen door je balans te houden. Hiermee ga je de strijd aan met andere spelers. Er zijn dus veel verschillende keuzes in racing games.