Een onvergetelijke jubileumreis bij 123incentive.nl

Ik droomde er al enige tijd van om met ons begeleidingsteam voor jongeren die hun talenkennis willen uitdiepen er eens op uit te trekken. Ik richtte het 10 jaar geleden op en dat verdiende wel een reis. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar jubileumreizen. Het doel was enerzijds wat cultuur op te snuiven en anderzijds de teamspirit te versterken.

Een onvergetelijke incentive reis

123incentive

In mijn zoektocht naar zo’n type reis kwam ik terecht bij 123incentive.nl. Na slechts 3 eenvoudige stappen had ik mijn offerte al in huis. Het concept dat ik in gedachten had, een reis doorheen Europa, dat werd voorgesteld voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en doelstellingen wat betreft locatie, duur en prijs voor het reisgezelschap van 8 personen.

Wat een onvergetelijke beleving!

Op de site van 123incentive.nl werd beloofd dat het de jubileumreizen op en top verzorgd zijn en dat de beleving hierbij centraal staat. En niets is minder waar! De reis was tot in de puntjes verzorgd en iedereen spreekt er nu nog steeds vol lof over. We hebben Europa ten volle beleefd en op de vlakken die we wilden: taal, cultuur en geschiedenis.