Lekker even er tussenuit

vakantiepark Pasen

Ben je een echte kampeerder en wil je er met de paasdagen ook lekker uit? Voor een vakantiepark Pasen hoef je niet ver te zoeken, op de Leistert ben je namelijk altijd welkom. Huur een bungalow of kom met de vouwwagen of caravan, om te genieten van de paasdagen. Stel je voor op het kampeerveld je paasontbijt met het hele gezin te nuttigen, beter kunnen deze dagen niet beginnen. Overnacht je liever in een bungalow dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Ook tijdens pasen is er veel te doen

Bij vakantiepark Pasen is er meer dan voldoende te doen, is het lekker weer kunnen de kinderen genieten van de vele activiteiten en speelveldjes die er te vinden zijn op de camping. Maar wanneer het minder mooi weer is, zijn er gelukkig binnen ook leuke faciliteiten voor de kleinste gasten. In het klushuis knutselen de kinderen er lustig op los onder leiding van Pluck en Pien, maar ook in de indoor jungle vermaken de kinderen zich. Voor de echte waterratten is er het subtropisch zwemparadijs waar je lekker kunt zwemmen.

vakantiepark Pasen

Rondom de camping de natuur in

Je hoeft het vakantiepark niet af om jezelf te vermaken, wil je even lekker wandelen of fietsen in de omgeving kom je erachter hoe prachtig de Leistert is gelegen. Op het park heb je de mogelijkheid om fietsen te huren, heerlijk de vrije natuur in. Vanuit het park loop je zo de vrije natuur in om een prachtige wandeling te maken met het hele gezin.