Sloffen van Warmbat zijn het warmst

Warm en zacht warmbat

Thuis draag ik eigenlijk altijd mijn instappers van Warmbat, want die voelen aan alsof ik op wolkjes loop. Dit komt doordat zij vanbinnen helemaal gevoerd zijn met zacht wol. Daardoor zijn ze ook nog eens super lekker warm. Komende kerst ga ik ook een paar hiervan aan mijn moeder geven, want die steelt nu regelmatig de mijne. Die van mij heb ik gekocht via Van Bommel, omdat zij het grootste aanbod hebben. De gehele collectie wordt hier verkocht en daarom hoef je niet bang te zijn dat je iets mist. Ik vind het erg prettig om hier dingen te kopen, want de service is ongelofelijk goed.

Geld besparen

Nu de zomer eraan komt ga ik mijn Warmbats zeker niet minder dragen, want ook dan vind ik het lekker om warme voeten te hebben. De webshop waar ik het eerder over had heeft gratis levering binnen een dat, mits je voor 5 uur in de middag hebt besteld. Daarnaast kun je op verschillende manieren betalen en hebben zij regelmatig aanbiedingen. Hierdoor kun je veel geld besparen en wie wil dat nu niet? Mocht jij interesse hebben hierin of wat inspiratie willen opdoen, neem dan zeker binnenkort eens een kijkje!