Een nieuwe loungebank van goede kwaliteit

Loungebank

Mijn vriend en ik hebben eindelijk een leuk huis gevonden met een grote tuin in een gezellige buitenwijk. Voor onze tuin willen wij een loungebank kopen, want wij vinden het beide erg fijn om buiten te zitten. Mijn ouders hebben bij hun zwembad ook een paar banken staan, dus ik had aan mijn moeder gevraagd waarvan zij die hebben. Zij vertelde dat zij ze bij het bedrijf DutchRiviera had gekocht en er erg tevreden over was. Het materiaal waarvan zij gemaakt waren was van goede kwaliteit. Dat is natuurlijk erg belangrijk, want de banken staan natuurlijk buiten en moet dus tegen een stootje kunnen.

Loungebank

Loungebank voor in de tuin

Op de site van DutchRiviera zagen mijn vriend en ik een loungebank die perfect voor onze tuin zou zijn. Hij had een mooie grijze kleur die goed paste bij de tegels van het terras. Wij besloten om hem direct te bestellen. Enkele dagen later werd er een groot pakket bij ons afgeleverd. Mijn vriend en ik hebben direct de bank uitgepakt in op het terras gezet. Het was die dag lekker weer, dus wij hebben de hele dag buiten gelegen. Wij zijn echt heel erg blij met onze aankoop.