Een zwembadpomp voor je zwembad

intex zwembad

Ieder zwembad wat zichzelf een echt zwembad wil noemen heeft toch minstens een zwembad pomp. Deze pomp zorgt ervoor dat het water rond blijft gaan van zwembad naar filter en weer terug naar het zwembad. Je moet zorgen dat je de juiste zwembadpomp hebt die goed bij je zwembad past. En dan heb je het vooral over het aantal liter water dat in je zwembad zit en wat een zwembadpomp aan kan. Laat je goed informeren welke pomp het beste bij jouw zwembad past.

Bijvoorbeeld een intex zwembad

Als voorbeeld nemen we een intex zwembad met zandfilterpomp. Er zijn ook kinder zwembaden en kleine zwembaden van intex, maar nu concentreren we op een groter bad van intex. In zo’n bad zit al snel een paar honderd liter. En in de grootste zelfs 10.000 tot 20.000 liter. Dit water ga je niet steeds vervangen dus is een filter de beste oplossing om het water op de juiste waardes te houden. Zo blijft het zwemmen in het water veilig en gezond.

Waarom een zwembad

Een zwembad is een luxe product. Met deze luxe kan je in de zomer afkoelen in een heerlijk koel bad terwijl het buiten 30+ graden is. Ook kan je er in spelen en zwemmen, al is dat laatste wat lastiger bij kleinere zwembaden. Heerlijk spelen in de tuin en als het te warm wordt even in het bad liggen om weer lekker op temperatuur te komen. Ik heb vaak in een warme tuin gezeten en toen gedroomd dat er een lekker zwembad zou zijn waar ik lekker even in kon. Die droom kan je waarmaken door je gaan voorbereiden op de zomer en alvast een mooi zwembad uitzoekt voor je te laat bent.