Ken jij deze fourniturenshop al?

fourniturenshop

fourniturenshopEr kan maar 1 fourniturenshop de beste zijn en dat is naar mijn idee toch echt Jagea. Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met het maken van mijn eigen tassen. Eerst was het nog gewoon voor persoonlijk gebruik, maar ik kreeg er steeds meer complimentjes over. Daarom heb ik op een gegeven moment besloten deze aan te gaan bieden via Facebook. Dit liep al vanaf de eerste dag ongelofelijk goed, dus toen ben ik deze ook in een webshop gaan verkopen. De vraag blijft groeien en daarom wil ik ook graag mijn aanbod blijven vergroten. Hiervoor koop ik regelmatig accessoires bij deze winkel.

Fijne ervaringen

De levering van deze fourniturenshop is ongelofelijk snel, dus lang wachten hoef ik nooit. Dat vind ik heel erg fijn, want soms kom ik er pas tijdens het maken achter dat ik een onderdeel niet heb. Het liefst wil ik niet met verschillende dingen tegelijk bezig zijn, dus dan is het fijn om iets vlug in huis te hebben. De prijzen zijn hier heel erg schappelijk en daardoor hoef ik die van mij ook niet te hoog te maken. Ik ben een hele tevreden klant en kan het iedereen aanraden om hier een kijkje te nemen.