Flesopeners laten drukken

Flesopeners laten drukken: een leuk cadeau voor mijn klanten!

Ik heb mijn eigen bar en organiseer regelmatig kleinschalige concerten. Vorige maand heb ik flesopeners laten drukken voor mijn klanten. Ze betalen toegang voor de concerten en daarvoor mogen ze beloond worden met een leuk geschenk. Vanaf nu krijgt elke concertganger een gratis flesopener. En geef toe: wat is er als caféhouder leuker dan je eigen gepersonaliseerde flesopeners te kunnen geven? Het logo van mijn zaak staat er op, dus dat is een prima reclamestunt!

Voor elke gelegenheid

De klanten vinden mijn flesopeners zo leuk, dat ze soms een extra exemplaar vragen. Ik weet zeker dat ze aan elkaar doorgegeven worden of aan kinderen en familie gegeven worden. De bestelling verliep vlot, de levering was snel, de prijs viel heel erg mee en ze waren perfect gemaakt zoals ik het had verwacht. Binnenkort organiseer ik een BBQ, en ook daar zal ik de flesopeners als cadeautje aan mijn klanten geven. Ik ben zeker dat ze opnieuw een succes zullen worden. Ik hoef me voortaan geen zorgen meer te maken om een geschenkje te vinden: deze flesopeners doen het prima!