Op zoek naar 2de hands autos in Eindhoven

Onlangs ben ik samen met mijn vriend op zoek gegaan naar 2e hands autos in Eindhoven. Mijn vriend en ik hadden al één wagen die hij vooral gebruikte om naar zijn werk te gaan. Nu ik zwanger ben, is het handig om zelf ook een wagen in het bezit te hebben. De boodschappen worden steeds zwaarder om op de fiets te doen en het is ook straks handiger om de baby te vervoeren. Ik wilde heel graag een bolide waar ik mij veilig in voelde. Zo zijn wij naar een aantal bedrijven gegaan om te kijken naar de diverse occasions.

2de hands autos Eindhoven

Diverse merken 2e hands autos in Eindhoven

Ook hebben wij een aantal websites bekeken. De website van: Bos & Slegers viel ons heel erg op. Hier verkopen zij een groot assortiment aan occasions van verschillende merken. Op de website staan deze goed afgebeeld met een goede beschrijving erbij. Ik zag een hele leuke bolide op de website staan en deze wilde ik graag in het echt bekijken. Zo heb ik met deze zaak telefonisch contact opgenomen om een afspraak te maken voor een proefrit. De bolide zag er heel erg mooi uit en hij reed heel erg fijn. Dit bedrijf biedt een hele goede service en de aankoop verliep netjes. Wanneer jij op zoek bent naar 2e hands autos in Eindhoven dan moet jij echt eens langs dit bedrijf gaan.