Zo kom jij van hielspoor af

hielspoor

hielspoorVorige maand heb ik te horen gekregen dat ik last heb van hielspoor. Het begon eigenlijk begin dit jaar. Toen begon ik steeds vaker te merken dat ik last had tijdens het lopen. Het was nog niet heel erg pijnlijk, maar dat begon wel geleidelijk aan meer te worden. Op een gegeven moment werd het zelfs zo erg dat ik liever geen boodschappen meer ging doen. Zelf ben ik erg eigenwijs, maar mijn vriend zei dat ik toch wel echt even een bezoekje aan de dokter moest brengen. De volgende dag ben ik naar de huisarts gegaan en die stuurde mij door naar het ziekenhuis. Daar zijn verschillende onderzoeken gedaan om zeker te weten wat ik had.

Een goede site

Uiteindelijk kwam er hielspoor uit en daar was ik niet blij mee. Het is namelijk niet zo makkelijk om hier vanaf te komen. Een operatie had ik liever niet, dus ben ik op internet gaan zoeken naar andere mogelijke oplossingen. Al snel kwam ik uit bij Footlogics en daar vond ik veel informatie over van alles en nog wat. Hier heb ik uiteindelijk ook speciale zooltjes besteld die hiertegen moeten gaan helpen. Ik voel nu al wel iets van verschil, dus daar ben ik erg blij mee.