Op zoek naar een sleutelhanger met foto? Lees verder!

sleutelhanger met foto

sleutelhanger met fotoVoor mijzelf heb ik een hele mooie sleutelhanger met foto laten maken. Ik ben namelijk altijd alles kwijt in mijn tas en dit leek mij een goede oplossing om dat tegen te gaan. Daardoor valt hij toch wat meer op tussen alle zooi die er verder in zit. Ik ben eerst naar wat winkels geweest om te kijken of ik iets leuk vond, maar alles was heel erg standaard. Ik vind het veel leuker om iets te hebben wat uniek is en niemand anders dus heeft. Daarom ben ik online verder gaan zoeken en zo kwam ik uit bij Hoezzi. Heb ik uiteindelijk een flinke bestelling geplaatst met nog allemaal andere producten.

Mijn tip voor jou

Zo heb ik naast deze sleutelhanger ook een telefoonhoesje met een foto erop gekocht. Deze ga ik niet zelf gebruiken, maar heb ik aan mijn man als verrassing gegeven. Hij was hier heel erg blij mee, want hij had zoiets nog nodig. Het pakket met alle spullen werd al een dag later geleverd, dus de service is hier heel erg goed. Daarnaast kon ik op veel verschillende manieren betalen, waardoor ik achteraf niet kom te zitten met rekeningen. Ik ben iemand die dat soort dingen vergeet en dat is natuurlijk niet handig. Ik kan deze site echt aan iedereen aanraden!