Online makelaar inschakelen

online makelaar

Een betaalbare online makelaar inschakelen? Dat wordt steeds vaker mogelijk. Zo bieden al een hoop makelaarskantoren deze optie aan en dat zorgt voor een enorme besparing. Als je nagaat dat de gemiddelde courtage kosten rond de 5000 euro liggen is dat een hoop geld. Online worden er pakketten aangeboden tussen de 250 en 1000 euro, waarbij je zelf je woning kunt verkopen. 

online makelaar

Hoe werkt dit?

Een makelaar is een hoop tijd kwijt met het maken van foto’s, content schrijven voor op Funda etc. Bij diverse pakketten wordt het mogelijk gemaakt om dit zelf te regelen. Zodra er foto’s zijn gemaakt en content is geschreven kan je het toesturen en wordt de woning door de makelaar online op Funda geplaatst. Dit zit bij de pakketten in. Je kunt dus rekenen op de service, maar je bespaard enorm veel geld. 

Als je op deze manier ruim 4000 euro kunt overhouden, heb je toch een leuk zakcentje over voor je nieuwe woning. Een goede online makelaar heeft ervaring en weet dat het verkopen van een huis veel goedkoper moet kunnen. Schrijf dus gerust voor jezelf een aantal vragen op, zodat je deze kunt stellen tijdens een gesprek.