Kattenstaart gordijn tegen insecten

Een kattenstaart is de ideale manier om beestjes buiten de deur te houden als de deur open staat voor mensen die huisdieren hebben. Andere horren of vliegengordijnen zijn bijvoorbeeld voor dieren niet prettig om doorheen te moeten lopen. Een kattenstaart voelt zacht aan en huisdieren hebben hier geen last van. Bovendien blijven de slierten gewoon naast elkaar hangen nadat er iemand of een dier doorheen is gelopen. Door de beperkte ruimte tussen de slierten, voorkom je dat beestjes binnen komen. Een kattenstaart gordijn hang je op bij je deur, in je huis of in je camper of caravan.

Kleuren en formaten

Je kunt een kattenstaart gordijn in verschillende kleuren kopen. Kijk bijvoorbeeld eens op deze pagina. Hier vind je een ruim aanbod aan kattenstaarten in verschillende kleuren en uitvoeringen. Natuurlijk is niet iedere deur hetzelfde. Sommige openingen zijn hoger dan andere of juist breder of smaller. Voor de standaard deurformaten vind je in de webshop kattenstaart gordijnen. Ook een smallere uitvoering voor een caravandeur kun je hier vinden. Er is dus een grote kans dat er iets passends voor je bij zit.

Voordeel van de webshop

Het voordeel van het bestellen van je kattenstaart gordijn op deze site is dat je meestal de volgende dag je bestelling al in huis hebt. Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw product net niet op voorraad is, dan duurt het een paar dagen. Een kattenstaart gordijn is relatief goedkoop. Bij besteding van € 50 bij de webshop, wordt je bestelling gratis verzonden. Bekijk deze pagina voor het aanbod en alle informatie.