Houten garage kopen

houten garage kopen

Ik hoefde niet lang te twijfelen voor naast mijn woning een houten garage kopen. In feite toen ik het pand wilde gaan kopen dacht ik al, een mooie plek voor een carport, maar al snel leek mij een houten garage kopen beter. Vooral de motor heeft dan meer bescherming dan in een carport met een hoes er overheen.

Kleine ramen en een enkele garagedeur

Het is pal naast de woning, dus elektriciteit daar krijgen was geen probleem. Eventueel water en riolering had ook nog gekund, maar het leek mij onnodig want door de zijdeur achterin de garage is het slechts enkele stappen van de garage naar de keuken. Ik kon mezelf richten op welk model houten garage kopen, en vanwege de beperkte ruimte werd het vrij standaard voor zover standaard bestaat. Met vergunningen had ik niets te maken, ik moest het alleen maar bij de gemeente melden. Een eenvoudige maar goede vloer en fundering, en vlot de garage erop. Met het grondwerk meegerekend was het ongeveer in een week klaar, en kon mijn motor erin. Nu kan ik iedereen aanraden, als je nog plek hebt voor een houten garage kopen, het is prachtig en praktisch, ga ervoor.