Hoe u downtime met uw VOIP-telefonie kunt vermijden: vijf tips

VOIP telefonie van een ict-bedrijf

Wil jij VOIP telefonie afnemen van een ict-bedrijf? Het kan lastig zijn om een geschikt bedrijf te vinden voor je VOIP-diensten. In dit artikel helpen we je dit ict-bedrijf te vinden.

Downtime met uw VOIP telefonie kan uw bedrijf veel geld kosten. Niet alleen kunnen klanten u niet bereiken, maar ze kunnen ook hun zaken elders onderbrengen. Daarom is het belangrijk om een betrouwbaar ict-bedrijf als partner te hebben. Een ict-bedrijf dat u kan helpen om downtime te voorkomen en uw systemen goed draaiende te houden. In dit artikel helpen we u daarom om een geschikt ICT-bedrijf te vinden aan de hand van een aantal tips.

Tip 1. Zoek een bedrijf dat zich specialiseert in VOIP-telefonie

De eerste tip is ervoor te zorgen dat het ICT-bedrijf in elk geval ervaring heeft met VOIP-telefonie. Het liefst heeft u een bedrijf dat zich hierin expliciet specialiseert. Er zijn veel IT-bedrijven, maar ze hebben niet allemaal ervaring met VOIP. Het is dus belangrijk om rond te vragen en te zien of het ICT-bedrijf dat u overweegt, ervaring heeft met VOIP.

Tip 2. Vraag het ict-bedrijf om referenties

Een andere tip is om referenties na te gaan. Een goed ict-bedrijf zal geen probleem hebben om u referenties te bezorgen van hun vroegere klanten. Op die manier krijgt u een idee van de kwaliteit van hun werk en kunt u zien of ze goed bij uw organisatie passen.

Tip 3. Zoek een ict-bedrijf met een goed ondersteuningssysteem

De derde tip is om ervoor te zorgen dat het ict-bedrijf over een goed ondersteuningssysteem beschikt. Er kunnen dingen misgaan, zelfs met de beste planning, en wilt u er zeker van zijn dat het ICT-bedrijf waarmee u in zee gaat een goed ondersteuningssysteem heeft. Op die manier kunt u, als er iets misgaat, snel hulp krijgen en uw systemen weer aan de praat krijgen.

Tip 4. Bekijk de reviews van het ict-bedrijf

De vierde tip is ervoor te zorgen dat het ict-bedrijf een goede reputatie heeft. U kunt online reviews bekijken of rondvragen om te zien wat andere mensen vinden van het ICT-bedrijf dat u overweegt. Een goed ICT-bedrijf zal een goede reputatie hebben en bekend staan om het leveren van kwaliteitsdiensten.

Tip 5. Zoek een lange termijn partner voor uw VOIP-telefonie

De vijfde en laatste tip is om ervoor te zorgen dat het ict-bedrijf bereid is om op lange termijn met u samen te werken. U wilt een IT-partner waar u jarenlang op kunt vertrouwen – en niet een ict-bedrijf dat alleen geïnteresseerd is in een kortlopend project.