Geen tijd voor de hond? Vraag naar dierenoppas

dierenoppas

In de maand augustus zijn ik en mijn man weinig thuis geweest, dit in verband met een drukke maand op ons werk. Gelukkig hoefde we geen oppas te regelen voor onze kinderen, want die zijn toch al het huis uit. Wel moest er iets voor onze hond geregeld worden. Hij kon natuurlijk niet van s’ochtends vroeg tot s’avond laat alleen zijn en niet uitgelaten worden.

Werden geadviseerd om naar een dierenoppas te gaan

Daarom zochten we iemand die onze hond elke dag even kon uitlaten. Maar omdat wij geen contacten hadden die dit konden voor een maand lang werden wij geadviseerd door een hondenkenner om naar een dierenoppas te gaan.

Hond heeft vakantie gehad, en wij hebben hard gewerkt dierenoppas

Dit hebben we dan ook vervolgens gedaan. We hebben de dierenoppas snel gevonden. Namelijk door te zoeken op het internet en wat rond te vragen. We kwamen uiteindelijk uit bij de hondenuitlaatservice van de-hondenbus.nl. Een erg handige organisatie die de hond, zoals vermeld staat op de site, weer moe en voldaan terug brengt naar het huis van zijn of haar baasje. Toen we dat lazen waren we verkocht, en vooral toen het ons opviel dat de prijzen meevielen. Nu het september is kijken we terug op een mooie maand augustus waarin de hond in principe vakantie heeft gehad en wij hard gewerkt hebben.