Flos tafellamp online kopen, is een aanrader

Flos tafellamp online

Een Flos tafellamp online kopen, staat momenteel boven aan mijn lijstje. Vorige week heb ik Flos tafellamp onlinede sleutel gekregen van mijn eigen huisje en deze wil ik leuk inrichten. Hiervoor had ik een lijstje gemaakt, met de spullen die ik nog nodig had. Dat waren eer best wel veel, maar niet alleen lampen had ik nodig, eigenlijk alles nog. Een bed die had ik zo lang geleden nog gekocht, dus die kon ik wegstrepen. Maar lampen en een bank en ook vloerkleden stonden op deze lijst. Toen ik op een gegeven moment op de site van Daamen Interieur, was ik verkocht. 

Een Flos tafellamp online kopen en nog veel meer spullen

Nadat ik een zeer mooie Flos tafellamp online zag staan, heb ik deze meteen gekocht. Zo mooi design was ik nergens ander nog tegen gekomen.  De naam van de lamp waar ik meteen aan verkocht was, is de Copycat. deze is ontworpen door Michael Anastassiades. Dit model bestaat uit twee bollen welke elkaar raken. Deze kleine bol ligt in de schaduw van de grote glazen bol. Echt een bijzonder model en niet zo gek, dat ik hier meteen verliefd op was. Voor de rest van mijn inrichting ben ik zelf naar de showroom van Daamen Interieur gegaan.