Empire koolstoffilter werkt sneller

Ik gebruik nu de empire koolstoffilter en het gaat stukken sneller. Ik had ook gewoon een verkeerde keuze gemaakt toen ik voor een andere ging. Ik had drie jaar geleden ook al de empire koolstoffilter en dat waren de beste kweken ooit, sinds ik al begonnen was, dus ik had er gewoon trouw aan moeten blijven. Maar goed, je kiest dan toch weer voor wat anders want je wil testen, misschien kan het nog sneller, nog beter. Maar ik had dus eigenlijk al moeten accepteren dat ik al bij de top zat. De kweken waren echt van hoge kwaliteit en nu voel ik pas weer dat ik dat nu weer kan evenaren. Wat een gedoe. Misschien komt het ook wel dat ik vorig jaar even ook druk was met werk, en ik dus niet mijn volledige aandacht er aan kon besteden. Maar goed, nu ik weer een dagje vrij heb per week, kan ik die mooi besteden aan de kweek. Doet mij wel goed hoor, was sowieso erg moe de laatste tijd, liep denk ik wel tegen een burn out aan. Dus doet me goed dat ik nu een dagje per week extra vrij ben.

logo