E-sigaretten gebruiken om te stoppen met roken

Smoker

Met een e sigaret kun je nicotine inhaleren uit damp, in plaats van rook. Met een e sigaret zal je geen tabak verbanden en produceer je geen teer of koolmonoxide. Dit zijn de twee meest schadelijke stoffen van een sigaret. Een e-sigaret is dus minder schadelijk dan een normale sigaret. En het kan je helpen met het stoppen met roken. Ben je benieuwd hoe dat werkt? Lees dan vooral even verder.

e sigaret

E-sigaret om te stoppen met roken

Heel veel mensen zijn al gestopt door het gebruik van een e-sigaret. En steeds meer zaken wijzen erop dat het effectief kan zijn met het stoppen met roken. Met een e-sigaret kun je het verlangen naar nicotine in bedwang houden. Vaak is het met een e-sigaret veel makkelijker om te stoppen, dan met nicotinevervangende producten. Denk hierbij aan pleisters of kauwgom. Wanneer je wilt stoppen met roken met een e-sigaret. Dien je helemaal te stoppen met sigaretten. En enkel met een e-sigaret verder gaan. 

Andere aandachtspunten

Let erop dat je het gebruik van e-sigaretten in bedwang houdt. Het is aanzienlijk beter voor je dan normale sigaretten. Maar toch maak je nog steeds gebruik van nicotine. Daarnaast zitten er in de dampen van e-sigaretten alsnog schadelijke stoffen. Welke weliswaar veel minder schadelijk zijn dan normale sigaretten.

Sigaret

Daarnaast willen we je aanraden om je e-sigaretten bij een betrouwbare aanbieder aan te schaffen. Je wilt zeker bij e-sigaretten gebruik maken van kwaliteit. Een goede aanbieder zal voldoende recensies hebben op de website. Hier kun je vaak al aan zien of een website voldoende kwaliteit in huis heeft. Daarnaast kun je contact opnemen met de klantenservice om advies te vragen. Je kunt hieraan ook zien of het om een kwalitatieve webwinkel gaat.