De meest comfortabele sandalen wereldwijd

Wist jij dat ’s werelds meest comfortabele slippers en sandalen bij onze oosterburen gemaakt werden? Birkenstock is een Duits merk dat opgericht is in 1774 en dat na al die jaren nog steeds bovenaan staat wanneer we het hebben over footwear merken. Birkenstock sandalen en slippers zijn door de jaren heen alleen maar meer in populariteit toegenomen en dat is niet voor niks! Het merk is zelfs zo groot en populair dat je hem kan vinden in de top 5 footwear merken van de wereld. Maar liefst 1 op de 4 mensen die in Duitsland in de schoenenindustrie werkt, is werkzaam bij Birkenstock. Als dat niet wat zegt over de kwaliteit en degelijkheid van Birkenstock.

De perfecte sandaal

Er zijn diverse redenen waarom de sandalen en slippers van Birkenstock zo immens populair zijn geworden. Eén van die redenen heeft te maken met de feel van de schoenen. De schoenen zijn namelijk gemaakt van, onder andere, een combinatie van natuurlatex en suède. Deze combinatie zorgt ervoor dat de sandaal voor veel mensen aanvoelt als een tweede huid. Daarnaast zijn erg veel mensen dol op het comfort van het voetbed. Alle sandalen en slippers beschikken namelijk over een anatomisch voetbed. Dit houdt in dat, tijdens het lopen of staan, jouw rug en gewrichten ontlast worden. Je kunt dus gemakkelijk uren lopen op de slippers en sandalen van Birkenstock. Ultiem comfort is gegarandeerd bij de schoenen van Birkenstock!

Een duurzame keuze

Een ander aspect die ervoor gezorgd heeft dat Birkenstock sandalen zo’n gewilde keuze zijn is dat het ook nog eens een duurzame keuze is. Voor de producten van Birkenstock wordt namelijk enkel gebruikgemaakt van materialen uit duurzame bronnen. Hierdoor zijn ze dus niet alleen een goede keuze voor jouw lichaam, maar ook een goede keuze voor milieu en natuur.