Behaal je vca online en je kunt gelijk bevoegdheid aantonen

vca online

Je vca online halen is in het voordeel van velen. Niet alleen kan jij leren waar en wanneer je wil op je eigen tempo, ook je werkgever zal er blij mee zijn. Met name als hij of zij betaalt is een vca online halen vaak in je voordeel. Je kunt er namelijk in je eigen tempo aan werken. Vaak is het ook nog goedkoper. 

Waarom een vca behalen?

Vca is – zoals je waarschijnlijk al had vermoed – een afkorting. Het staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Vroeger was dit certificaat bedoeld voor aannemers maar tegenwoordig wordt het gebruikt voor allerlei sectoren. Bovendien is de eerste letter in de afkorting inmiddels uitgebreid tot een eigen afkorting op zich. De V staat inmiddels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Je kunt met dit diploma aantonen dat je goed kunt handelen in het voordeel van alledrie die punten. 

Online leren

Het vca is relatief simpel te halen en hoeft ook niet veel te kosten, zeker niet wanneer je werkgever in een keer meerdere mensen opleidt. Daar wordt het vaak goedkoper van. Voor jou als werknemer is dit bovendien ook een mooie stap want je kunt dat diploma ook weer meenemen op je CV en eventueel bij een andere werkgever in de toekomst.