3 redenen waarom een keukenrolhouder handig is

keukenrolhouder kopen

Je herkent je vast wel in één van de volgende scenario’s. Je bent aan het koken en je morst olie op je keukenblad of het pak melk wat er nog net even waar meer uit laat lopen wanneer je klaar bent met inschenken. Dan is het fijn om snel een doekje bij de hand te hebben zonder al te veel gedoe. Dan kan een keukenrolhouder kopen de uitkomst zijn. Enkele voordelen ervan staan hieronder op een rijtje. 

Stabiliteit

Door gebruik te maken van een keukenrolhouder staat je keukenrol een stuk stabieler. Hierdoor wordt het makkelijk om er één papiertje af te scheuren zonder dat de hele rol door het huis rolt en je er achteraan moet rennen. 

Verplaatsbare keukenrol

Soms staat je keukenrol je net even in de weg of heb je deze even harder nodig in de woonkamer dan in de keuken. De houder zet je gemakkelijk op een andere plek neer zodat deze niet in de weg staat en je deze overal bij de hand hebt wanneer nodig. 

Gebruiksklaar

Een ander voordeel van een keukenrolhouder is dat je deze niet aan de muur hoeft te bevestigen. Dat scheelt je weer heel wat gedoe omdat je geen gaten in de muur hoeft te boren.