Waarom deze loodgieter in Krimpen aan den IJssel kiezen

loodgieter Krimpen aan den IJssel

Als je een loodgieter in Krimpen aan den IJssel zoekt, dan kan je het beste ervoor kiezen om Installatiebedrijf Timo Wiegman te nemen om dit voor jouw te doen. Maar waarom al jij kiezen voor dit bedrijf. Naast dat dit een hele goede onderneming is, zijn er meer factoren waarom je kiest voor deze onderneming zoals:

  • 20 jaar ervaring
  • Lage prijzen, heldere afspraken
  • Geen voorrijkosten binnen de gemeente
  • Gecertificeerd
  • Service en onderhoudsabonnementen
  • Snel stand-by binnen deze gemeente e.o.

Naast dat dit bedrijf  aan cv-ketels en ketelvervanging doet, kan je ze ook inhuren voor isolatiewerkzaamheden. Alles doen zij met precisie en voor een niet te hoog bedrag.

loodgieter Krimpen aan den IJssel

Mijn badkamer laten vervangen door dit bedrijf

Zelf heb ik mijn badkamer laten vervangen door deze loodgieter uit Krimpen aan den IJssel. Een vriendelijke medewerker van Installatiebedrijf Timo Wiegman, kwam bij mij thuis om de badkamer te bekijken en te luisteren naar wat mijn wensen waren.n Vanuit het gesprek maakte hij een offerte op. Deze offerte viel mij heel erg mee en besloot dan ook om deze onderneming in te huren voor mijn badkamer. Ik heb er vanaf dag een geen moment spijt van gehad, zo goed werken de medewerkers van dit bedrijf.