Traprenovatie Tilburg

traprenovatie

Het renoveren van een trap

Soms is het renoveren van een trap noodzakelijk, maar het kan ook zo zijn dat je gewoon een nieuwe en mooie trap wilt, die passend is bij de inrichting en stijl van je huis. Er wordt veel gebruik gemaakt van een trap. Meerdere keren op een dag wordt er van beneden naar boven gelopen en vice versa. Het is dus logisch dat een trap slijt. Een nieuwe trap plaatsen is erg kostbaar en niet nodig. Een renovatie is al voldoende. Een goed adres hiervoor is traprenovatie Tilburg. Het bedrijf is zeer professioneel en renoveert, repareert en bekleed zowel oude als nieuwe trappen. Binnen een dag is de trap volledig gerenoveerd en kun je er weer gebruik van maken.

Welke soort treden zijn er mogelijk.

– Eikenhouten treden: voor een natuurlijke en stoere stijl. Het hout wordt geschuurd en behandeld met olie. De olie is er in verschillende kleuren en beschermd het hout. De treden zijn niet glad omdat het hout structuur heeft.
– HPL treden: onder hoge druk geperste laminaat treden, zeer sterk en is in vele kleuren te leveren. Het heeft een mooie houtstructuur, een antisliplaag en zowel krasvast en slijtvast.