De beste IT Second opinion

IT Second opinion

IT Second opinionHet laten doen van een IT Second opinion is iets wat ik iedere ondernemer kan aanraden. Zelf had ik hier eigenlijk nooit over nagedacht tot een goede vriend van mij met het idee kwam. Hij had namelijk lucht gekregen van een plan dat ik had en had het idee dat er nogal wat nadelen aan zaten. Dit heeft hij mij toen heel eerlijk verteld en daar was ik blij mee. Toch wilde ik het nog even laten checken door iemand met veel verstand hiervan. Daar ben ik toen naar op zoek gegaan, want ik kon zo snel eigenlijk niet iemand bedenken die aan deze criteria voldeed.

Een aanrader

Uiteindelijk ben ik ongelofelijk blij dat ik deze IT second opinion heb laten doen. Daardoor ben ik er namelijk achter gekomen dat  dit project niet levensvatbaar zou zijn. Achteraf had ik dit zelf al veel eerder kunnen weten, maar daar ben ik dan toch te eigenwijs voor. Ik denk dat iedereen er goed aan zou doen om zo’n controle uit te laten voeren. Anderen kijken toch met een andere blik naar zoiets. De onderneming waar ik het heb laten doen, heeft vooral veel verstand van informatietechnologie en was heel erg fijn om mee samen te werken.